فروش فایل

دانلود رایگان فایل

فروش فایل

دانلود رایگان فایل

پاورپوینت کاستن فاصله بین دولت و شهروند

مرجع فایلهای امورزشی | پاورپوینت کاستن فاصله بین دولت و شهروند

RSS feed.

  • مرجع فایلهای امورزشی | پاورپوینت کاستن فاصله بین دولت و شهروند

    پاورپوینت کاستن فاصله بین دولت و شهروند



    نام محصول : پاورپوینت کاستن فاصله بین دولت و شهروند

    دسته : پاورپوینت – powerpoint
    بازدید: 5 بار
    فرمت فایل: ppt
    حجم فایل: 7505 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 137

    توضیحات کوتاه:
    دولت های پیشرفته با دشواری های حساس و جدیدی روبرو هستند آنها می بایست سرویس های خود را با توجه به افزایش انتظارات شهروندان و مراکز تجاری در سطح کشور و بدون ایجاد هر گونه تنش در سطح جامعه ، حفظ ، و دائماً آنها را ارتقا دهند و بوروکراسی های اداری را تبدیل به سرویس های شهروند محور و کارآمد کنند ، تا بدین

    توضیحات کامل:

    • اگر بخواهیم بعضی از تجربیات دولت های موفق در زمینه ایجاد زیرساخت شبکه های پرسرعت را بکار ببندیم و مورد بررسی قرار دهیم،می توانیم به دولت سوئد،ایالات متحده،کانادا،کره جنوبی و ژاپن اشاره نمائیم که با نوآوری هایی،توانسته اند شبکه پرسرعت را به سرعت در کل کشور گسترش دهند.

    •در کشور سوئد بعد از خصوصی سازی شرکت مخابرات در سال 1993،شهرداری استکهلم شرکتی بنام Stokab را در سال 1994 تاسیس کرد که هدف آن،ایجاد بستر فیبر نوری تا خانه های  شهر استکهلم بود.هم اکنون این شرکت ها با در اختیارداشتن 500 هزار کیلومتر فیبر نوری در شهر،تار های خود را به بانک ها،شرکت های بیمه،رسانه های خبری و دیگر شرکت های خصوصی و دولتی اجاره می دهد.

    •دولت هایی که می خواهند بخش خصوصی در ایجاد زیرساخت پرسرعت شبکه کشور دخالت کند باید قراردادهای همکاری وتسهیلاتی را بین شرکت های خصوصی و دولت ایجاد کنند به گونه ای که درهزینه هاو منافع آتی آن شرکت ها شریک باشند وبرای سودآوری آنها نیز تسهیلاتی را ایجاد کرده باشند.در چنین شرایطی شرکت های خصوصی به شدت،به حمایت و پشتیبانی دولت در سرمایه گذاریهایشان نیاز دارند.


    تضمین خرید

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید

 

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ ها

مرجع فایلهای امورزشی | مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ ها

RSS feed.

  • مرجع فایلهای امورزشی | مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ ها

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ ها


    مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ ها منابع فارسی و انگلیسی دارد ارجاع و پاورقی استاندارد دارد رفرنس دهی استاندارد دارد کاملترین در سطح اینترنت، دارای تحقیقات انجام شده در زمینه تحقیق گارانتی بازگشت وجه دارد

    دسته: علوم پزشکی
    بازدید: 2 بار
    فرمت فایل: doc
    حجم فایل: 47 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 36

    قیمت فایل: 19,000 تومان

    پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

    پرداخت و دانلود

    این فایل فهرست ندارد

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ ها

    • منابع فارسی و انگلیسی دارد.
    • ارجاع و پاورقی استاندارد دارد.
    • رفرنس دهی استاندارد دارد.
    • کاملترین در سطح اینترنت، دارای تحقیقات انجام شده در زمینه تحقیق
    • گارانتی بازگشت وجه دارد.

    فرمت : doc

    تعداد صفحات : 36

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ها

    بخشی از متن :

    ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ها

    Bell و همکاران (29) در سال 1992در ایالت مینسوتا آمریکا برای بررسی تأثیر مکمل کربنات کلسیم بر سطح کلسترول سرم بیماران مبتلا به هیپرکلسترولمی، در یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور به شکل ضربدری،56 بیمار مبتلا به هیپرکلسترولمی خفیف تا متوسط را 8 هفته تحت رژیم کم چرب و کم کلسترول (step Ι) قرار دادند و سپس برای  6هفته تحت مکمل یاری با کلسیم ( 1200 میلی‏گرم در روز) یا دارونما قرار دادند سپس بیماران یک دوره  6هفته‏ای دیگر به شکل ضربدری تحت مکمل یاری با کلسیم یا دارونما در گروه بعدی قرار گرفتند. نتایج مطالعه نشان داد که در دوره دریافت مکمل کلسیم  4/4درصد کاهش در کلسترول LDL، 1/4% افزایش در کلسترول HDL و 5/6% کاهش در نسبت کلسترول LDL/HDL پدید آمده امّا تغییر معنی‏داری در فشارخون، تری گلیسرید و ApoB یا کلسیم سرمی این بیماران مشاهده نشد. این پژوهشگران نتیجه ‏گیری کردند که کربنات کلسیم تاثیری متوسط در درمان بیماران مبتلا به هیپرکلسترولمی خفیف تا متوسط دارد.

      Denke و همکاران (25) در سال  1993در ایالت تگزاس برای بررسی تأثیر کلسیم دریافتی بر دفع اسیدهای چرب مدفوع و لیپیدهای سرم در یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده بر روی  13مرد سالم مبتلا به هیپرکلسترولمی متوسط، رژیم کم کلسیم (410 میلی گرم در روز) را با رژیم غنی شده از مالات – سیترات کلسیم به همراه 2 مکمل 500 میلی گرمی کلسیم در روز (در کل 2200 میلی گرم در روز) مقایسه کرده و مشاهده کردند که درصد چربی‏های اشباع شده و دفعی در روز از 6% به 13% در افرادی که رژیم غنی شده را رعایت کرده بودند افزایش یافت، امّا تغییری در اسیدهای صفراوی دفع شده مشاهده نشد. رژیم غنی از کلسیم به شکل معنی‏داری کلسترول تام را  6% کلسترول  LDL را  11% و  ApoBرا 7% در مقایسه با رژیم کم کلسیم کاهش داد، امّا تغییری در کلسترول HDL و ApoA-I مشاهده نشد. نتیجه اینکه غنی‏سازی کلسیم در کاهش کلسترول تام و کلسترول  LDL به عنوان عاملی کمکی بر پروفایل لیپیدی می‏تواند مؤثر باشد. 

     Karanja و همکاران (59) در سال 1994اثر افزایش کلسیم رژیم غذایی را بر مقدار لیپیدها و لیپوپروتئین‏های پلاسما در افراد مبتلا به افزایش فشارخون و افراد سالم بررسی کردند. داوطلبان در  3گروه با دریافت  غذایی 1500 میلی گرم در روز (106نفر) و 1000 میلی گرم در روز کلسیم (109 نفر) و گروه شاهد  (111 نفر) تقسیم شدند. بررسی مصرف قبل از شروع پژوهش نشان داد که افراد مبتلا به فشارخون بالا دریافت  کلسیم، فسفر، منیزیم و ویتامین Dکمتری از افراد سالم داشتند (05/0=p). همچنین کلسترول HDL آنها پائین‏تر (014/0=p) و کلسترول  LDL آنها بالاتر (01/0=p) بود. در این پژوهش بعد از  12هفته هیچ تغییری در سطح لیپیدها و لیپوپروتئین‏ها مشاهده نشد.

      Herman و همکاران (60) در سال 1993ارتباط دریافت  مواد معدنی و لیپیدهای سرم را در  43فرد  60سال و بالاتر مورد بررسی قرار داده و سطح کلسترول تام، تری گلیسرید، کلسترول  LDL و HDL سرم افرادی که کمتر از دو سوم میزان توصیه شده (RDA) مواد معدنی دریافت می‏کردند را با افرادی که بیش از  دو سوم میزان توصیه شده  (RDA) مواد معدنی دریافت  می‏کردند مقایسه کرده و مشاهده کردند که گروهی که کلسیم کمتری دریافت می‏کردند کلسترول  LDL سرمی بالاتری داشتند.

     Shahkhalili و همکاران (24) در سال 2001 در ایالات متحده آمریکا در یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده دوسوکور، بر روی  10مرد، اثر شکلات کاکائویی غنی شده با  9/0 گرم کلسیم را بر جذب روده‏ای چربی و سطح چربی‏های خون طی دو دوره دو هفته‏ای به شکل ضربدری بررسی کرده و مشاهده کردند غنی کردن شکلات با کلسیم موجب افزایش چربی مدفوع تا دو برابر و 13% جذب کمتر کره کاکائو می‏شود و انرژی قابل جذب شکلات را تا  9% کاهش می‏دهد، به علاوه این مکمل یاری موجب 15% کاهش در کلسترول  LDLپلاسما گردید.

      Reid و همکاران (31) در سال  2002در شهر  Aucklandنیوزیلند برای تعیین تأثیر مکمل یاری کلسیم به شکل سیترات کلسیم بر غلظت لیپیدهای خون، تعداد 223 زن یائسه را برای  1سال تحت دریافت  مکمل کلسیم ( 1گرم کلسیم عنصری به شکل سیترات کلسیم) یا دارونما قرار داده و مشاهده کردند بعد از این مدت، کلسترول  HDL و نسبت کلسترول HDL به کلسترول LDL در گروه دریافت  کننده کلسیم نسبت به گروه دارونما بیشتر افزایش یافته است. امّا کاهش معنی‏داری در تری گلیسرید و کلسترول LDL مشاهده نشد. پژوهشگران نتیجه گرفتند که مکمل یاری کلسیم در زنان یائسه روی لیپیدهای خون تأثیر مطلوب داشته و نباید کم اهمیت تلقی شود.

    ………………

    ………..

    ….

    منابع و مأخذ:

    1) Hammond KA. Dietary and clinical assessment in: Mahan LK, Escott-Stumps S, editors. Krause’s food, nutrition and diet Therapy. 10th edition. Philadelphia: Saunders  2004. P.424.

    2) International Obesity Task Force. WHO. Controlling the global obesity epidemic [serial Online] 2005 [cited 2005 jan 23 ]; Availible from: URL:http://www.who.int/nut/obs.htm

    3) Ghassemi H, Harrison G, Mohammad K. An accelerated nutrition transition in Iran. public Health Nutrition. 2002; 5: 145-155.

    4) Mokdad AH, Ford E, Bowman BA. Prevalence of obesity, diabetes and obesity related health risk factors. JAMA. 2001; 289: 76-79.

     5) نقوی، محسن. سیمای مرگ در چهار استان کشور، سال  .1378تهران: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران، 1379.

    6) Finkelstein EA, Fiebelkorn IC, wang G. National medical spending attributible to overweight and obesity: how much, and who’s paying? Health Affairs. 2003; 219-226.

    7) Jacqmain M, Doucet E, Despres J, Bouchard C, Tremblay A. Calcium intake, body    

     composition, and lipoprotein-lipid concentrations in adults. Am J clin Nutr. 2003, 77: 1448-1452.

    8) McCarron DA, Morris CD, Henry HJ, stanton JL. Blood presure and nutrient intake in the United States. 1984, 224: 1392-1398.

    9) Zemel MB, Shi H, Greer B, Dirienzo D, Zemel PC. Ragulation of adiposity by dietary calcium. FASEB J. 2000; 14: 1132-1138.

    10) Buchowski MS, Semenya J, Johnson AD. Dietary calcium intake in lactose meldigesting intolerant and tolerant African-American woman. J Am Coll Nutr. 2002; 21: 47-54.

       11) میر میران پ، اسماعیل زاده ا، آزادبخت ل، عزیزی ف. رابطه معکوس بین مصرف شیر با نمایه توده بدنی: مطالعه قند و لیپید تهران. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، 1382، سال پنجم (2): 81-73.

    12) Zemel MB, Thompson W, Milstead A, Morris K, Campbell P. Calcium and dairy acceleration of weight and fat loss during energy restriction in obese adults.Obes Res. 2004; 12 (4): 582-90.

    13) Loss Ruth JF, Rankinen T, Leon AS, Skinner JS, Wilmore JH, Rao DC, Bouchard C. Calcium intake is associated with adiposity in black and white men and white women of the HERITAGE family study. J Nutr. 2004; 134: 1772-1778.

    14) Lin Y, Lyle RM, McCabe LD, McCabe GP, Weaver CM. Dairy calcium is related    

     to changes in body composition during a two-year exercise intervention in young women. J Am coll Nutr. 2000; 19(6): 754-760.

    15) Lovejoy JC, Champagan CM, Smith SR, de Jonge L, Xie H. Ethinic differences in dietary intakes, physical activity, and energy expenditure in middle-aged, premenopausl woman: the healthy transitions study. Am J Clin Nutr. 2001; 47: 90-5.

    16) Rossel M, Johansson G, Berglund L, Vessby B, de faire U, Hellenius ML.  Association between the intake of dairy fat and calcium and abdominal obesity. Int J Obes Relat Metab Disord. 2004; 28 (11): 1427-34.

    17) Saors MJ, Binns C, Laster L. Higher intakes of calcium are associated with lower BMI and waist circumference in Australian aduts: an examination of the 1995 national nutrition survey. Asia Pac J clin Nutr. 2004, 13 (suppl): S85.

    18) Sun X, Zemel MB.Calcium and dairy products inhibit weight and fat regain during adlibitam consumption following energy restriction in ap2-agouti transgenic mice. J Nutr. 2004; 134 (11): 3054-60.

    19) Levolics Z. Relation between calcium and magnesium intake and obesity. Asia Pac J clin Nutr. 2004; 13 (suppl): S144.

    20) Skinner JD, Bounds W, Carruth BR, Ziegler P. Longitudinal calcium intake is negatively related to children’s body fat indexes. J Am Diet Assoc. 2003; 103 (12): 1626-31.

    21) Carruth B, Skinner J, Coletta F. Does dietary Calcium have a role in body fat mass accumulation in young children. Scond J Nutr. 1994; 43 (suppl 34): 45S.

    22) Novotny R, Daida YG, Acharya S. Dairy intake is associated with lower body fat and soda intake with greater weight in adolescent girls. JNutr. 2004; 134 (8): 1905-90.

    23) Tanasescu M, Ferris AM, Himmelgreen DA. Biobehavioral factors are associated with obesity in Puertorican children. J Nutr. 2000; 130: 1734-1742.

    24) Shahkhalili Y, Murset C, Meirim I, Duruz E, Guinchard S, CavadiniC, Acheson K. Calcium supplementation of chocolate: effect on cocoabutter digestibility and blood lipid in human: Am J Clin Nutr. 2001; 73: 246-52.

    25) Denke MA, Fox MM, Schulte MC. Short-term dietary calcium fortification increases fecal saturated fat content and reduces serum lipidsin men. J Nutr. 1993; 123: 1047-1053.

    26) Groot PHE, Grose WFA. The effect of oral calcium carbonate administration on serum lipoproteins of children with familial hypercholestrolemia. Eur J Pediatr. 1980; 135: 81-84.

    27) Koskinen P, Inkovora J, Ala-kailak k. Effect of calcium P-cholorophenoxyisobutyrate and calcium carbonate on plasma lipids and lipoproteins of patients with hypercholestrolemia. Am J Clin Res. 1977; a: 335-41.

    28) Karanja V, Moriss CD, Illinorth DR, Plasma lipids and hypertention: response to calcium supplementation. Am J Clin Nutr. 1987; 45: 60-65.

    29) Bell L, Halstenson CE, Halstenson CG. cholesterol-lowering effects of calcium Carbonate in patients with mild to moderate hypercholestrolemia. Arch Intern Med. 1992; 152 (12):  2441-40

    30) Papakonstantinou E, Flatt WP, Huth PJ, Harris RBS. High dietary calcium reduces body fat Contet, digestibility of fat, and vitamin D in rats. obes Res. 2003; 11: 387-394.

    31) Reid IR, Mason S, Horne A, Ames R, Clearwater J, Bava U,Orr-Walker B, Wu F, Evans MC, Gamble GD. Effects of calcium supplementation on Serum lipid Concentration in normal older women: a randomized controlled trial. Am J Med. 2002; 112 (5): 343-7.

    32) انتظاری م، طالبان ف، کیمیاگر س، سیاسی ف، محرابی ی، حوادبی ا، وفا م، بررسی تأثیر مصرف مکمل کلسیم بر سطح لیپوپروتئین‏های سرم در زنان سالم 30-18ساله. علوم پیراپزشکی. 1382؛ سال اول: 50-42.

    33) Shapses SA, Hashka S, Heymsfield SB. Effect of calcium supplementation on weight and fat loss in women. J Clin Endocrinol Metab. 2004; 89: 632-637.

    34) Mitchell WD, Fyfe T, Smith DA. The effect of oral calcium on cholesterol metabolism. J Atherosclerosis Res. 1968; 8: 913-22.

     35) کلانتری ن، غفارپور م. طرح جامع مطالعات الگوی مصرف مواد غذایی خانوار و وضعیت تغذیه‏ای کشور. گزارش ملی  .81-1379. تهران: انیستیتو تحقیقات تغذیه‏ای و صنایع غذایی کشور، 1383.

    36) Anderson JJB. Minerals. In: Mahan LK, Escott-stump S, editors. Krause’s food, nutrition and diet therapy. 10th ed. philadelphia: Saunders 2004. P. 120-163.

    37) عزیزی ف. مطالعه قند و لیپید تهران. تهران. مرکز تحقیقات غدد درون ریز و متابولیسم، 1380.

    38) Nieves JW. Osteoporosis: the role of micronutrients. Am J Clin Nutr. 2005; 81 (5): 1232S-1239S.

    39) Miggiano GA, Gagliardi L. Diet, nutrition and bone health. Clin Ter. 2005; 156 (1-2): 47-56.

    40) Weaver CM. Calcium requirements of physically active people. Am J Clin Nutr. (Suppl): 579S-84S. 2 2000, 72 )

    41) Zozaya JL. Nutrition factors in high blood pressure. J Hum Hyperten. 2000, 14 suppl 1: S100-40.

    42) Cappuccio FP, Kalaitzidis R, Duneclifts F, Eeastwood JB. Kidney stones and bone metabolism. J Nephrol. 2000; 13 (3): 169-77.

    43) Atallah AN, Hofmeyr GJ, Duley L. Calcium supplemetation during pregnancy for Preventing hypertensive disorders and related problems. Cochrane Database of Systematic Reviwes. 2000: CD001059.

    44) Bergel E, Belizan JM. A deficient maternal calcium intake during pregnancy increases blood pressure of the offspring in adult rats. Am J Obsetet Gynecol. 2002; 109: 540-545.

    45) Belizan JM, Villar J, Repke J. The relationship between Calcium intake and pregnancy induced hypertention: up-to-date evidence. Am J Obstet Gynecol. 1988; 158: 898-902.

    46) Wahl C, Hess B. Kidney Calciuli is nutrition a trigger or treatment? Ther Umsch. 2000; 57 (3): 138-45.

    47) Presne C, Monge M, Bataille P, Esper N, Choukroun G, Fouriner A. Randomized trials in the prevention of recurrent calcium oxalate stones. Nephrologie. 2003; 24 (6): 303-7.

    48) Taylor EN, Curhan GC. Role of nutrition in the formation ofcalcium-Containing

    Kidney Stones. Nephron Physiol. 2004; 98 (2): 55-62.

    49) Hess B. Nutritional aspects of stone disease. Endocrinol Metab Clin North Am. 2002; 31 (4): 1017-30.

    50) Ahmed FE. Effect of diet, life style, and otherenviromental/chemopreventive factors on Colorectal cancer development,and assessment of the risks J Environ Sci Health C Environ Carcing Ecotoxical Rev. 2004; 22 (2): 91-147.

    51) Chan JM, Gann PH, Giovannucci EL. Role of diet in prostate cancer development and progression. J Clin Oncol. 2005; 23 (32): 8152-60.

    52) Gross MD. Vitamin D and Calcium in the prevention of prostate and Colon Cancer: new approaches for the identification of needs. J Nutr. 2005; 135 (2): 326-31.

    53) Moorman PG, Terry PD.Composition of dairy products and the risk of  breast cancer a reviwe of the litriture. Am J Clin Nutr. 2004; 80 (1): 5-14.

    54) شهبازی پ، ملک نیا ن. بیوشیمی عمومی. تهران: موسسه انتشارات و چاپ دانشگاه تهران؛ 1378.

    55) Krummel DA: Medical nutrition therapy in cardiovascular disease. In: Mahan LK, Escott-Stump S, editors. Krause’s food, nutrition and diet therapy. 10th ed. Philadelphia: Saunders 2004. p. 860-990.

        56) هنری، جان برنارد. تشخیص و پیگیری بالینی بیماری‏ها به کمک روش‏های آزمایشگاهی، آزمایشگاه بالینی و بیوشیمی بالینی. ترجمه مژگان عسکری، رویا ستاره شناس، نریر آزموده اردلان، نسرین شایانفر، [تهران]: موسسه انتشاراتی اندیشه رفیع، 1381.

    57) Mann J. Diseases of the heart and circulation: the role of dietary factors in aetiology and management. In: Garrow Js, James WPT, Ralph A. Human nutrition and dietetics. 10th ed. London: Churchill Livingstone; 2000. p. 689-714.

    58) Rifal N, Bachorik P, Alberts JJ. Lipids, lipoproteins and apolipoproteins. In: Burits CK, Ashwood ER. Titz fundamentals of clinical chemistry. 5th ed. Philadelphia: Saunders; 2001. P. 462-493.

    59) Karanja N, Morris CD, Rufolo P, Snyder G, Illingworth DR, McCarron DA. Impact of calcium in the diet on nutrient consumption, Plasma lipids, and lipoproteins in humans. Am J Clin Nutr. 1994; 59: 900-7.

    60) Herman J, Arquitt A, Hanson C. Relationships between dietary minerals and plasma lipids and glucose among older adults. J Nutr Elder. 1993; 12: 1-14.

    61) Bostick RM, Fosdick L, Grandits GA, Grambsch P, Gross M, LouisTA. Effect of calcium supplementation on serum cholesterol and blood pressure: a randomized, double blind, placebo-controlled, Clinical trial. Arch Fam Med, 2000, 9 (1): 31-8.

    62) Vaskonen T, Mervaale E, Sumuvuori v, seppanen-Laakso T, KarppanenH. Effect of calcium and plant steroles on serum lipids in obese Zucker rats on a low-fat diet. Br J Nutr. 2002, 87 (3): 239-45.

    63) Azizi F, Mirmiran P, Azadbakht L. Predictors of cardiovascular risk factors in Tehranian adolescents: Tehran lipid and glucose study. Int J Vitam Nutr Res. 2004; 74 (5): 307-12.

    64) Ditscheid B, Keller S, Jahreis G. Cholesterol metabolism is affected by calcium phosphate supplementation in humans. J Nutr. 2005; 137 (7): 1678-82.

    65) Biong AS, Muller H, Seljeflot I, Veierod MB, Pedersen JI. A comparison of the effects of cheese and butter on serum lipids, haemostatic variables and homocystein. Br J Nutr. 2004; 92 (5): 791-7.

    66) Davies KM, Heaney RP, Recker RR, Lappe JM, Barger-Lux J, Rafferty K, Hinders S. Calcium intake and body weight. J Clin Endocrinol Metab. 2000; 85: 4635-4638.

    67) Melanson EL, Sharp TA, Schneider J. Relation between calcium and fat oxidation in adult humans. Int J Obes Relat Metab Disord. 2003; 27: 196-203.

    68) Ilich JZ. A lighter side of Calcium: role of Calcium and dairy foods in body weight. Arch Hig Rada Toksikol. 2005; 56 (1): 33-80.

    69) Azadbakht L, Mirmiran P, Esmaillzadeh A, Azizi F. Dairy consumption is inversely associated with the prevalence of the metabolic syndrome in Tehraniane adults. Am J Clin Nutr. 2005; 82 (3): 523-30.

    70) Venti CA, Tataranni A, Salbe AD. Lack of relationship between calcium intake and body size in an obesity-prone population. J Am Diet Assoc. 2005; 105: 1401-1407.

    71) Marques-Vidal P, Goncalves A, Dias CM. Milk intake is inversely related to obesity in men and in young women: data from the portuguese health interriew surrey 1998-1999. In J Obes. 2006; 30 (1): 88-93.

    72) Dixon LB, Pellizzon MA, Jawad AF, Tershakovec AM. Calcium and dairy intake and measures of obesity in hyper-and normocholestrolemic children. Obes Res. 2005; 13: 1727-1738.

    73) Paradis S, Cabananc M. Calcium deficiency can not induce Obesity in rats. Physiol Behav. 2005; 85 (3): 259-64.

    74) Thompson WG, Rostad Holdman N, Janzow DJ, Slezak JM, MorrisKL, Zemel MB. Effect of energy-restricted diets high in dairy products and fiber on weight loss in obese adults. Obes Res. 2005; 13 (8): 1344-53.

    75) Zemel MB, Richards J, Mathis S, Milstead A, Gebhardt L, Silva E. Dairy augmentation of total and central fat loss in obese subjects. Int J Obes. 2005; 29 (4): 388-90.

    76) Jacobsen R, Lorenzen JK, Tourbos, krog-Mikkelsen I, Astrup A. Effect of short-term high dietary calcium intake on 24-h energy expenditrue, fat Oxidation and fecal fat excretion. Int J Obes. 2005; 29 (3): 292-301.

    77) Reid IR, Horne A, Mason B, Ames R, Bava U, Gamble GD. Effect of Calcium supplementation on body weight and blood pressure in normal older women: a randomized controlled trial. J Clin Endocrinol Metab. 2005; 90: 3824-3824.

    78) Harvey-Berino J, Casey Gold B, Louber R, Starinsk A. The impact of calcium and dairy product consumption on weight loss. Obes Res. 2005; 13 (10): 1720-1726.

    79) Zemel MB, Richards J, Milstead A, Campbell P. Effect of calcium and dairy on body composition and weight loss in african-american adults. Obes Res. 2005; 13 (7): 1218-1225.

    80) World Health Organization (WHO). Physical status: the use and interpretation of anthropometry. Tech. Rep. Ser. # 854. Geneva: 1995.

    81) Dumin JVGA, Wormersley J. Body fat assessed from total body density and its estimation from skinfold thickness: Measurments on 481 men and women aged from 16-72 years Br J Nutr. 1974; 32: 77.

    82) Freidwald WT, Levy RI, Fredrickson DS. Estimation of the concentration of LDLc in plasma, without use of the preprative ultracentrifuge. Clin Chem. 1972; 18: 499-502.

    83) موحدی آ، روستا ر. جدول ترکیب مواد غذایی. تهران: انیستیتو تحقیقات و صنایع غذایی کشور، 1379.

    84) غفارپور م، هوشیار راد آ، کیانفر ه. راهنمای مقیاس‏های خانگی، ضرایب تبدیل و درصد خوراکی مواد غذایی. تهران: نشر علوم کشاورزی، 1378.

    85) Willett W, Giovannucci E. Epidemiology of diet and cancer risk. In: Shils ME, Shike M, Ross AC, Caballero B, Causins RJ, editors. Modern nutrition in health and disease. 10th ed. Philadelphia: Lippincott wilkins 2006. p. 1267-89.

    86) Renaud S, Ciavatti M, Thevenon C, Ripoll JP. protective effects of dietary calcium and magnesium on platelet function and atherosclerosis in rabbits fed saturated fat. Atherosclerosis. 1983; 47: 187-98.

    87) Dougherty RM, Iacono JM. Effects of dietary Calcium on blood and tissue Lipids,  tissue phospholipids, calcium and magnesium levels in rabbits fed diets containing beef tallow. J Nutr 1979; 109: 1934-45.

    88) Diersen-Schade DA, Richard MJ, Jacobson NL. Effects of dietary calcium and fat on cholesterol in tissues and feces of young goats. J Nutr 1984; 114: 2292-300.

    89) Foley MK, Galloway ST, Luhman CM, Faidley TD, Beitz DC. Influence of dietary calcium and cholecalciferol on composition of plasma lipids in young pigs. J Nutr 1990; 120: 45-51.

    90) Koskinen P, Inkovaara J, Ala-Kaila K, Salo M, Nikkari T. Effect of calcium 

    P-chlorphenoxyisobutyrate and calcium carbonate on plasma lipids and lipoproteins of patients with hyperlipoproteinmia. Ann Clin Res 1977; 9: 335-41.

         91) هارپر، هرولد آنتونی. بیوشیمی هارپر. ترجمه الهه نوروزی، منیر میرایی، شقایق عزیززاده. [تهران]: موسسه فرهنگی انتشاراتی تیمورزاده، 1379.

    92) Scheafer EJ. Lipoproteins, nutrition, and heart disease. Am J Clin Nutr 2002: 75: 191-212.

    93) Goebel PN, Peter H, Mueller SK, Hand I. Neuroticsm, other personality variables, and serum lipid levels in patients with anxiety disorders and normal controls. Int J Psychiatry Med. 1998; 28 (4): 449-62.

    94) Strauss-Blasche G, Ekmekcioglu C, Marktt W. Serum lipids responses to a respite from occupational and domestic demands in Subjects with varying levels of stress. J Psychosom Res 2003; 55 (6): 521-4.

    95) Rajpathak SN, Rimm EB, Rosner B, Willett WC, Hu FB. Calcium and dairy intakes in relation to long-term weight gain in US men. Am J Clin Nutr 2006; 83; 18-23.

    96) Gunther CW, Legowski PA, Lyle RM, McCabe GP, Eagan MS, Peacock M, Teegarden D. Dairy products do not lead to alternation in body weight or fat mass in young women in a 1-year intervention. Am J Clin Nutr 2005; 81: 751-756.

    97) Barr SI. Increased dairy product or calcium intake: is body weight or composition affected in human? J Nutr 2003; 133: 245S-248S.

    98) Bolland MJ, Grey AB, Gamble GD, Reid IR. Association between primary hyperparathyroidism and increased body weight: a meta-analysis. J Clin Endocrinol Metab 2005; 90: 1525-1530.

    99) Sakhaee kh, Maalouf NM. Editorial: Dietary calcium, obesity and hypertention-the end of the road? J Clin Endocrinol Metab 2005; 90 (7): 4411-4413. (Letters to the editor).

    100) Lanou AJ. Data do not support recommending dairy products for weight loss. Obes Res 2005; 13 (1): 191. (letters to the editor(.

    101) National Institutes of Health. NIH. Supplemental calcium in overweight people. [Serial on line ] 2002 Feb [cited 2006 May]; Available from : URL: http://Clinicaltrials.gov/ct/gui/show/NCT00030238?order=1

    قیمت فایل: 19,000 تومان

    پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

    پرداخت و دانلود

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید

 

مبانی نظری مدیریت سود و اقلام تعهدی اختیاری

مرجع فایلهای امورزشی | مبانی نظری مدیریت سود و اقلام تعهدی اختیاری

RSS feed.

  • مرجع فایلهای امورزشی | مبانی نظری مدیریت سود و اقلام تعهدی اختیاری

    مبانی نظری مدیریت سود و اقلام تعهدی اختیاری


    دسته بندی : مباحث رشته ها » مبانی نظری

    مبانی نظری مدیریت سود و اقلام تعهدی اختیاری
    دارای 55 صفحه با فرمت ورد و قابل ویرایش می باشد.

    توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
    همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

    توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
    پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
    رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
    منبع :انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
    نوع فایل:WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

    بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::

     
    مدیریت سود و اقلام تعهدی اختیاری

    فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق
    1-2- مقدمه :    15
    2-2 گفتار نخست:مدیریت سود    16
    1-2-2 مفاهیم سود برای گزارشگری    16
    2-2-2   مفهوم مدیریت سود    18
    3-2-2  انگیزه های مدیریت سود    20
    4-2-2-   طبقه بندی مدیریت سود    23
    1-4-2-2 – انواع روشهای مدیریت سود:    23
    2-4-2-2 انواع مدیریت سود:    27
    5-2-2- هموارسازی سود    30
    3-2  گفتار دوم:اقلام تعهدی اختیاری    33
    1-3-2 حسابداری تعهدی و مدیریت سود    33
    2-3-2 اقلام تعهدی :    34
    3-3-2 کشف و اندازه گیری مدیریت سود با اقلام تعهدی اختیاری    36
    4-2- گفتار سوم:ساختار مالکیت    37
    1-4-2حاکمیت شرکتی    37
    1-1-4-2مفهوم حاکمیت شرکتی :    37
    2-1-4-2 تئوری نمایندگی:    38
    2-4-2- مالکیت نهادی    39
    1-2-4-2نظارت نهادی و مدیریت سود:    41
    3-4-2- نقش سرمایه گذاران نهادی در انگیزش مدیران    43
    4-4-2- ساختار مالکیت و ارزش گذاری اقلام تعهدی اختیاری    45
    5-4-2- مالکیت خانوادگی    46
    6-4-2 – ساختارمالکیت و مدیریت سود    48
    5-2 گفتار چهارم:اندازه شرکت    50
    1-5-2 اندازه شرکت و مدیریت سود    50
    2-5-2 شاخص های اندازه :    52
    6-2 گفتار پنجم :پیشینه پژوهش    53
    1-6-2  پژوهش های مرتبط در برون کشور    53
    2-6-2 پژوهش های مرتبط در درون کشور    56

    مقدمه :
    صورت سود و زیان ارائه شده شرکت ها براساس اصول پذیرفته شده حسابداری و برمبنای تعهدی تهیه می گردد. اعمال اصل تحقق درآمد برمبنای روش معاملاتی مانع از شناسائی درآمد قبل از انجام فرآیند فروش و در زمان کسب آن می باشد از طرف دیگر اصل تطابق در برابر اصل تحقق برمبنای رویکرد معاملاتی لزوماً بیانگر تطابق بین درآمدها و هزینه های یک دوره نمی باشد. چرا که در خصوص سود و زیان نگهداشت کالاهای فروش رفته دریک دوره هیچ گونه هزینه ای جهت تطابق با این سود وجود ندارد. پس در کشورهایی همانند ایران با نوسانات قیمت و نرخ تورم بالا، سود حسابداری با سود اقتصادی همخوانی نداشته و صورت های مالی بیانگر ارزش ذاتی نمی باشد. این امر موجب جابجایی منافع شده به گونه ای که منافع کسب شده در سال جاری را کسانی استفاده می کنند که در سنوات آتی مالک آن سهام شوند. در این میان اهمیت اطلاعات حسابداری به عنوان یکی از مهمترین منابع اطلاعاتی مورداستفاده سرمایه گذاران بازار سرمایه و تمایل به سرمایه گذاری های کوتاه مدت جهت کسب منافع حاصل از افزایش قیمت به جای نگهداشت بلندمدت سرمایه گذاری و دریافت سودهای نقدی بر شدت جابجایی منافع می افزاید. با توجه به مطالب بیان شده چنین به نظر می رسد که نوسان در سود یک شرکت خوشایند نمی باشد. لیکن می باید توجه داشت که خود کاهش نوسانات سود شرکت نیز مطلوب نمی باشد. بلکه مهم ماهیت این کاهش است. چرا که در درجه اول ممکن است نوسانات سود نشأت گرفته از اقتصاد کلان جامعه باشد یا از طریق روش های هموارسازی تصنعی که برگرفته از روشهای اختیاری حسابداری که فاقد هرگونه ماهیت اقتصادی است صورت پذیرد. پس چنین به نظر می رسد که سرمایه گذاری در شرکت هایی، پذیرفته شده و معقول است که در درجه اول جابجایی منافع کمی را داشته باشد و در درجه دوم نوسانات سود آنها نیز کم باشد.
    یکی از مهمترین هدفهای واحدهای تجاری، به حداکثر رسانیدن حقوق صاحبان آن است (حداکثر کردن ارزش سهام شرکت) اگرچه امروزه، ملاحظات اجتماعی نیز می تواند هدف عمده واحدهای انتفاعی محسوب شود.
    مثلاً صرفه جویی درانرژی یا حداقل کردن آلودگیهای محیط زیست یا تأمین نیازهای جامعه، از جمله هدفهای اجتماعی قلمداد می گردند. خط مشی های یک واحد انتفاعی، استراتژیهایی است که برای دستیابی به هدفها انتخاب و به کار گرفته می شود (شباهنگ، 1387 ،ص4)1.
    از لحاظ تئوریک، هدفها و خط مشی های یک شرکت سهامی توسط صاحبان آن (سهامداران) از طریق هیأت مدیره انتخابی توسط مجمع عمومی صاحبان سهام تعیین می شود. اما ، با توجه به اختیارات عمده ای که به مدیریت سطح بالای شرکت ها داده می شود، هدفها و خط مشی ها عملاً توسط مدیریت تعیین می گردد. برای اعطای اختیارات مزبور به مدیریت، دو دلیل اصلی وجود دارد. دلیل اول این است که نظریات یکایک سهامداران را نمی توان عملاً و بطور کارآمد به مدیریت شرکت منتقل کرد. دلیل دوم ، توجه داشتن سهامداران به این واقعیت است که مدیران حرفه ای  با توجه به آموزش و تجربیاتی که دارند واجد شرایط بهتری برای اداره امور شرکت می باشند. این تفویض اختیار تا هنگامی که عملکرد شرکت از لحاظ کسب سود وپرداخت سود سهام رضایت بخش باشد، برای بیشتر سهامداران قابل قبول خواهد بود. با توجه به پژوهش های  انجام شده در حوزه مالی، یکی از موضوع های مهم در این رابطه، بررسی پدیده مدیریت سود شرکتها است که به طور گسترده ای در حوزه مالی و حسابداری مورد توجه قرار گرفته است.

    2-2 گفتار نخست:مدیریت سود
    1-2-2 مفاهیم سود برای گزارشگری
    اگرچه مفهوم تعهدی سود به عنوان یک اندازه گیری بنیادی، با انتقادهایی مواجه است اما از دیدگاه اطلاعاتی، این مفهوم بیانگر نتیجه فعالیت حسابداری می باشد. براساس فرضیات بازار کارآمد، پژوهش های  مشاهده ای نیز نشان داده است که سود حسابداری، بار و محتوای اطلاعاتی دارد.محاسبه سود حسابداری از لحاظ یک اندازه گیری یگانه عملکرد ویا اطلاعاتی که در محاسبه آن لحاظ می شود، توسط حسابداران حرفه ای و تحلیل گران مالی همواره مورد تأکید قرار داشته است. مثلاً در
    بیانیه شماره یک هیأت استانداردهای حسابداری مالی آمده است، که کانون توجه گزارشگری مالی، اطلاعات مربوط به عملکرد واحد انتفاعی است که توسط معیارهای سود واجزای تشکیل دهنده آن تأمین می شود) شباهنگ ،1387،ص178)1.
    بحث در مورد مفاهیم سود برای گزارشگری در کشورهای پیشرفته که دارای بازار بورس اوراق بهادار پررونق می باشند از دیرباز مطرح بوده و بحث سود شاید یکی از قدیمی ترین و سؤال برانگیزترین موضوعات مطروحه و مدیریت مالی می باشد. در چند دهه اخیر مطالعات وپژوهشهای گوناگونی در مورد جنبه های مختلف حسابداری سود صورت پذیرفته است.

    دسته بندی: مباحث رشته ها » مبانی نظری

    تعداد مشاهده:
    61
    مشاهده

    فرمت فایل دانلودی:.rar

    فرمت فایل اصلی: word

    تعداد صفحات: 55

    حجم فایل:86
    کیلوبایت

    • محتوای فایل دانلودی:

      مبانی نظری مدیریت سود و اقلام تعهدی اختیاری
      دارای 55 صفحه با فرمت ورد و قابل ویرایش می باشد.

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید

 

مبانی نظری اختلالات روانپزشکی و اختلال بدریختی بدن

مرجع فایلهای امورزشی | مبانی نظری اختلالات روانپزشکی و اختلال بدریختی بدن

RSS feed.

  • مرجع فایلهای امورزشی | مبانی نظری اختلالات روانپزشکی و اختلال بدریختی بدن

    مبانی نظری اختلالات روانپزشکی و اختلال بدریختی بدن


    دسته بندی : مباحث رشته ها » مبانی نظری

    مبانی نظری اختلالات روانپزشکی و اختلال بدریختی بدن
    دارای 60 صفحه با فرمت ورد و قابل ویرایش می باشد.

    توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
    همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

    توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
    پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
    رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
    منبع :انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
    نوع فایل:WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

    بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::

     
    اختلالات روانپزشکی و اختلال بدریختی بدن

    فصل دوم

    دو گروه عمده از اختلالات روانپزشکی عبارتند از:
     1-اختلالات روانپزشکی که موجب علایم جسمی می‌شوند که شایع‌ترین آن عبارتند از اختلال سازگاری، تمام انواع اختلالات اضطراب و اختلال افسردگی
    2-اختلالات شبه جسمی Somotoform
    مشخصه این گروه از اختلالات که تعریف دقیقی ندارند عبارتست از نگرانی مداوم در باره سلامت جسمی و وجود علایم جسمی غیر قابل توجیه بدون اینکه اختلال روانپزشکی زمینه‌ای یا انگیختگی هیجانی وجود داشته باشد. تظاهر اصلی این اختلالات، نگرانی غیر طبیعی در باره سلامتی است.
    اختلالات شبه جسمی عبارتند از: اختلال جسمانی کردن، خود بیمارانگاری، ترس از بدشکلی، اختلال درد شبه جسمی و اختلال شبه جسمی متمایز نیافته.
    2-1اختلالات شبه جسمی در DSMIV
    طبق چهارمین ویراست راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (Dsm-Iv) اختلالات شبه جسمی  با علائم جسمی حاکی از یک بیماری داخلی، در حالیکه علائم آن با اختلال طبی، مصرف مواد و یا یک اختلال روانی دیگر قابل توجه نیست، مشخص می باشد. شدت علائم برای ایجاد ناراحتی قابل ملاحظه برای بیمار یا اختلال در عملکرد اجتماعی، شغل یا سایر زمینه‌ها کافی است. علائم اختلالات شبه جسمی عمد‍اَ ایجاد نمی‌شوند؛ به گونه‌ای که در اختلال ساختگی و تمارض مطرح است.
    اما هیچ اختلال طبی قادر به توجیه کامل علائم جسمی نیست، برای تشخیص یک اختلال شبه جسمی متخصص باید قانع شود که شروع، شدت و طول مدت علائم رابطة قوی با عوامل روانشناسی دارند.
    در چهارمین چاپ راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (Dsm.Iv)پنج اختلال شبه جسمی خاص شناخته شده است؛ 1-اختلال جسمانی کردن با شکایات جسمی متعدد که به دستگاههای مختلف بدن مربوط می‌شوند مشخص است؛ 2-اختلال تبدیلی با یک یا دو شکایت نورولوژیک مشخص است؛ 3-خود بیمار انگاری بیشتر با باور بیمار به داشتن یک بیماری خاص مشخص است تا تمرکز روی علائم؛ 4-اختلال بدریختی بدن با باور اشتباهی یا درک اغراق‌آمیز از معیوب بودن قسمتی از بدن مشخص است؛ 5-اختلال درد با علائم درد که یا فقط به عوامل روانشناختی مربوطند باعث تأثیر عوامل روانشناختی شدت می‌یابند مشخص می‌باشد.
    Dsm.Iv دو طبقه تشخیص ته مانده هم برای اختلالات شبه جسمی دارد : اختلال شبه جسمی نامتمایز  مشتمل است بر اختلالات شبه جسمی که به گونه‌ای دیگر توصیف نشده‌اند و حداقل به مدت شش ماه  یا بیشتر دوام داشته‌اند. اختلال شبه جسمی که به گونه‌ای دیگر مشخص نشده است(Nos)
    طبقه‌ای برای آن گروه از اختلالات شبه جسمی است که شامل ملاک‌های اختلالات شبه جسمی سابق‌الذکر نمی گردند.
    ICD-10  2-2 اختلالات شبه جسمی در طبقه‌بندیICD-10 در همین باز نگری طبقه بندی آماری بین‌المللی بیماری‌ها و مسائل بهداشتی وابسته (ICD-10) اختلالات شبه جسمی را تظاهر مکرر علائم جسمی، همراه با درخواست مکرر برای ارزیابی طبی توصیف می‌کند، هر چند به بیماران از طرف پزشکان معالج اطمینان داده شده است که علائم اساس فیزیکی ندارند. اگر اختلال جسمی ، وجود داشته باشد، قادر به توجیه علائم بیماری یا ناراحتی‌های حاصل از آن نیست. و هر چند علائم ممکن است گاهی به تجارب ناخوشایند درونی یا برونی مربوط باشد بیماران از جستجوی عامل احتمالی اختلال‌های خود امتناع می‌کنند.
    هم پزشکان و هم بیماران ممکن است در تلاش برای فهم و رفع این اختلالات احساس ناکامی پیدا کنند. بیمارانی که نمی‌توانند پزشکان خود را به جسمانی بودن مسائل خود قانع کنند غالباً رفتار نمایشی نشان می‌دهند. طبقات اختلالات شبه جسمی در DSM-IV و ICD-10 مشابه هستند به استثناء اینکه در ICD-10 اختلال بدریختی بدن یک زیر طبقه است. ICD-10 همچنین بر این نکته تأکید می‌کند که تشخیص افتراتی اختلالات شبه جسمی ایجاب می‌کند که پزشک بیمار را به خوبی بشناسد. درجه اعتقاد بیمار ممکن است موقتاً با اطمینان‌بخشی و معاینه جسمی کاهش یابد، اما این اختلالات یک راه مقبول فرهنگی برای ابراز بیماری جسمی و توصیف علائم جسمی است.

    دسته بندی: مباحث رشته ها » مبانی نظری

    تعداد مشاهده:
    59
    مشاهده

    فرمت فایل دانلودی:.rar

    فرمت فایل اصلی: word

    تعداد صفحات: 60

    حجم فایل:44
    کیلوبایت

    • محتوای فایل دانلودی:

      مبانی نظری اختلالات روانپزشکی و اختلال بدریختی بدن
      دارای 60 صفحه با فرمت ورد و قابل ویرایش می باشد.

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید

 

مبانی نظری ارتباط بین سیستم های حسابداری،اطلاعات حسابداری و تصمیم گیرندگان

مرجع فایلهای امورزشی | مبانی نظری ارتباط بین سیستم های حسابداری،اطلاعات حسابداری و تصمیم گیرندگان

RSS feed.

  • مرجع فایلهای امورزشی | مبانی نظری ارتباط بین سیستم های حسابداری،اطلاعات حسابداری و تصمیم گیرندگان

    مبانی نظری ارتباط بین سیستم های حسابداری،اطلاعات حسابداری و تصمیم گیرندگان


    دسته بندی : مباحث رشته ها » مبانی نظری

    مبانی نظری ارتباط بین سیستم های حسابداری،اطلاعات حسابداری و تصمیم گیرندگان
    دارای 48 صفحه با فرمت ورد و قابل ویرایش می باشد.

    توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
    همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

    توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
    پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
    رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
    منبع :انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
    نوع فایل:WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

    بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::

    ارتباط بین سیستم های حسابداری،اطلاعات حسابداری و تصمیم گیرندگان
    فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق
    1-2 مقدمه    4
    2-2 گفتار اول: ارتباط بین سیستم های حسابداری،اطلاعات حسابداری و تصمیم گیرندگان    4
    1-2-2 اطلاعات حسابداری و تصمیم گیری:    4
    2-2-2 نقش اطلاعات در تصمیمات سرمایه گذاری:    4
    3-2-2 فرایند تصمیم گیری سرمایه گذاران:    4
    3-2 گفتار دوم:ورشکستگی،تداوم فعالیت و قوانین و مقررات مربوطه    4
    1-3-2 تعاریف ناتوانی مالی    4
    2-3-2 طبقه بندی های مرسوم ورشکستگی:    4
    1-2-3-2 ورشکستگی از نظر حسابداری:    4
    3-3-2 ورشکستگی در حقوق ایران:    4
    4-3-2 قوانین ورشکستگی در سایر کشورها    4
    5-3-2 عوامل ورشکستگی    4
    6-3-2 تداوم فعالیت :    4
    7-3-2 فرض تداوم فعالیت:    4
    8-3-2خطر برقرار نبودن فرض تداوم فعالیت    4
    4-2گفتار سوم:پیش بینی، مدل یا الگو و ابزارهای مالی (نسبتهای مالی) پیش بینی    4
    1-4-2پیش بینی    4
    2-4-2 هدف پیش بینی:    4
    1-2-4-2 تکنیک های پیش بینی    4
    3-4-2الگو (مدل)    4
    4-4-2 مدل های پیش بینی    4
    5-4-2مدل تجزیه و تحلیل ممیزی:    4
    6-4-2ویژگی های یک الگوی خوب    4
    7-4-2 ابزارهای مالی مورد استفاده در مدلهای پیش بینی    4
    8-4-2 اهداف تجزیه و تحلیل صورتهای مالی    4
    9-4-2 نسبتهای مالی    4
    5-2گفتار چهارم: تسهیلات اعطایی(تخصیص منابع) ، انواع تسهیلات اعطایی و ریسک اعتباری    4
    1-5-2 مفهوم تخصیص منابع    4
    2-5-2 انواع تسهیلات:    4
    3-5-2 اهمیت و نقش وصول مطالبات    4
    4-5-2 طبقه بندی مطالبات بانک    4
    5-5-2 فرایند وصول مطالبات    4
    6-5-2 تعریف ریسک    4
    7-5-2مدیریت ریسک    4
    8-5-2 انواع ریسک    4
    9-5-2 مفاهیم و مبانی ریسک اعتباری    4
    6-2گفتار پنجم: سوابق مطالعات ورشکستگی و پیشینه تحقیق    4
    1-6-2 سوابق تحقیق:    4

    مقدمه
    یکی از ابزارهای مالی تجزیه و تحلیل صورتهای مالی استفاده و بکارگیری نسبت های مالی حاصله از صورتهای مالی است. شرکتهای تجاری جهت تداوم فعالیت نیازمند ابزارهای متفاوتند که طبیعتاً حساسیت ابزارهای متنوع و تأثیر آن بر موقعیت تداوم فعالیت شرکتها بستگی به پاره ای متغییرها همانند نوع صنعت، بازار تأمین مواد اولیه ، بازار فروش کالا و یا خدمات تولیدشده و 000 دارد.
    پیش بینی وضعیت آینده شرکت ها می تواند چراغ قرمزی  باشد برای جلوگیری از سوخت شدن اصل و فرع سرمایه سهامدارن و مطالبات بستانکاران که در اختیار شرکت گذاشته اند.
    این فصل شامل پنج گفتار به شرح زیر می باشد:
    گفتار اول: ارتباط بین سیستم های حسابداری،اطلاعات حسابداری و تصمیم گیرندگان
    گفتار دوم: ورشکستگی،تداوم فعالیت و قوانین و مقررات مربوطه
    گفتار سوم: پیش بینی، مدل یا الگو و ابزارهای مالی (نسبتهای مالی) پیش بینی
    گفتار چهارم: تسهیلات اعطایی(تخصیص منابع) ، وصول مطالبات و ریسک اعتباری
    گفتار پنجم: سوابق مطالعات ورشکستگی و پیشینه تحقیق

    2-2 گفتار اول: ارتباط بین سیستم های حسابداری،اطلاعات حسابداری و تصمیم گیرندگان
    1-2-2 اطلاعات حسابداری و تصمیم گیری:
    هدف عمومی و مشترک از تهیه و ارائه اطلاعات حسابداری فراهم ساختن مبنائی برای تصمیم گیری اقتصادی می باشد. در آن صورت مطالعه در ابعاد رفتاری حسابداری ضرورت دارد. در تبیین ارتباط بین سیستم های حسابداری، اطلاعات حسابداری و تصمیم گیرندگان عوامل زیر می تواند مفید واقع شود.
    1- اگر اطلاعات حسابداری در فرایند تصمیم گیری به عنوان اطلاعات مربوط تلقی نشود هر گونه تغییر
    در این اطلاعات نیز بر تصمیم گیری موثر نخواهد بود.
    2- هرگاه اطلاعات غیر حسابداری نیز در دسترس باشد آنگاه مفهوم جایگاه ذهنی اطلاعات حسابداری(در نظر تصمیم گیرنده) بر ارزش این اطلاعات (اطلاعات حسابداری) در فرایند تصمیم گیری مؤثر خواهد بود.

    دسته بندی: مباحث رشته ها » مبانی نظری

    تعداد مشاهده:
    12
    مشاهده

    فرمت فایل دانلودی:.rar

    فرمت فایل اصلی: word

    تعداد صفحات: 48

    حجم فایل:85
    کیلوبایت

    • محتوای فایل دانلودی:

      مبانی نظری ارتباط بین سیستم های حسابداری،اطلاعات حسابداری و تصمیم گیرندگان
      دارای 48 صفحه با فرمت ورد و قابل ویرایش می باشد.

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید